Advies

Geweldige Witte mozaïek tegels

Schermafbeelding 2022 06 29 om 12.33.41

U bent op zoek naar witte mozaïek tegels, maar weet niet precies waar u het beste kunt kijken. Daarom hebben we dit artikel geschreven, zodat we u kunnen helpen makkelijker en sneller tot uw selectie te komen. In dit artikel bieden we enkele handvaten om goed te kiezen, om tot de juiste pagina’s te komen en natuurlijk willen we u ook een beetje inspiratie meegeven.

Inspiratie voor witte tegels

Witte tegels werden voorheen vooral gebruikt in de badkamer en het toilet. Echter zien we deze ook steeds meer terugkomen in andere delen van het huis en ook buiten. Afhankelijk van de soort tegel (materiaalsoort) worden tegels anders toegepast. In de badkamer en het toilet zie je nog altijd voornamelijk vierkante en rechthoekige tegels.

Voor de keuken zijn rechthoekige witte mozaiek tegels ook erg geliefd. Maar een ronde witte tegel is ook zeer geschikt als tegel voor de achterwand van de keuken. Een gemixt patroon, zoals wit met zwart, wordt doorgaans juist gebruikt als vloertegel.

Witte tegels per toepassing

Er zijn verschillende toepassingen voor mozaiek tegels. Hieronder een handig overzicht voor de toepassingen, daarbinnen zijn de witte tegels weer te vinden.

In iedere pagina per toepassing is te filteren op witte kleur. Zo komt je dus heel makkelijk en snel tot de juiste selectie: witte tegels voor de toepassing waarvoor u tegels zoekt. Bent u op zoek naar mozaiek tegels in het wit voor een speciale toepassing? Laat het ons weten, we helpen u graag met het komen tot de juiste selectie.

Welke afmeting hebt u nodig?

De afmeting van een tegel is belangrijk om er zeker van te zijn dat de tegels goed passen in uw ruimte, maar natuurlijk de afmeting bepaald ook mede de uitstraling van de mozaiek tegels. Kleine, ronde tegels bieden namelijk een totaal andere look dan grote, vierkante tegels. De verschillende afmetingen worden dan ook weer voor andere toepassingen gebruikt. In een keuken kan vrijwel alles qua vorm en afmeting, maar voor een badkamer of toilet minder snel.

Welke vorm wilt u hebben?

Tot slot zijn er nog verschillende vormen die ook weer van invloed zijn op de uitstraling van de tegels. Een witte hexagon is hip en wat retro, een rechthoekige of vierkante tegel is tijdloos en kan in vrijwel iedere ruimte gebruikt worden. Al deze factoren tezamen verzorgen de uitstraling van uw mozaiek tegels.

Geef een reactie