Advies

Inspiratie voor glasmozaiek in de badkamer

Schermafbeelding 2022 06 29 om 12.23.55

U wilt glasmozaiek plaatsen in uw badkamer, maar u komt er niet helemaal uit wat mooi zou kunnen staan. Of u wilt advies in de kleur, vorm of afmeting? In dit artikel geven we u wat inspiratie voor het gebruik van glasmozaiek in de badkamer.

Mozaiek tegels voor de badkamer

We bieden een uitgebreid aanbod voor mozaiek tegels voor de badkamer. Het volledige aanbod vindt u hier: mozaiek tegels badkamer. Dit zijn tegels van zowel glasmozaiek, als keramisch en natuursteen. Voor de badkamer is een duidelijk onderscheid te maken in de stijl die we willen naleven. Verschillende stijlen zijn: strak en modern, retro en vintage, landelijk en klassiek. Vooral de kleur van glasmozaiek bepaald welke uitstraling het geeft.

De kleur bepaald een groot deel van de uitstraling

Als u glasmozaiek tegels wilt plaatsen in uw badkamer is het een combinatie van kleur en vorm dat de uitstraling bepaald. De kleur kan strak en modern zijn, zoals wit, zwart en grijs. Of juist fris, door een wat fellere kleur als geel, groen of blauw te gebruiken. Mediterraanse uitstralingen worden gecreëerd met makkelijke patronen of gemixte sheets.

Geef een reactie