Tegel Showroom

Wij snappen dat het bestellen van mozaiektegels online niet altijd even makkelijk is. Dit is dan ook de reden dat wij samples aanbieden voor onze meeste producten. Echter begrijpen wij het ook als je de tegels in het echt zou willen komen bekijken. In samenwerking met onze leveranciers maken wij het mogelijk de tegel showroom te bezoeken. Bekijk eerst even goed welk merk tegels je zou willen bezichtigen, dit omdat al onze leveranciers op andere plekken zitten.

The Mosaic Factory Showroom

Al meer dan 25 jaar is The Mosaic Factory gespecialiseerd in de productie en distributie van glas- en keramische mozaïek producten.

Heb je een mooi artikel van The Mosaic Factory op onze website gezien of wil je gewoon eens langs komen om een kijkje te nemen? Neem dan even contact met ons op en wij maken een afspraak voor je.

Adres

Canadabaan 7C, 5388 RT Nistelrode, Nederland

Presentatie-TMF-1-1024x768

Stone Line Showroom

Stone Line zit al jaren in het vak als het gaat om natuursteen mozaïek. Zij streven altijd naar de allerhoogste kwaliteit van enkel natuurlijke producten. Omdat alle tegels van Stone Line natuurlijk zijn kunnen kleuren altijd afwijken van de afbeeldingen.

Heb je een mooi artikel van Stone Line gezien op onze website of wil je gewoon eens langs komen om meer informatie op te doen? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Adres

Peelbaan 3, 5121 DB Rijen, Nederland

Sauna mozaiek

Stabigo

STABIGO staat al meer dan 15 jaar bekend als dé toonaangevende fabrikant van natuurstenen mozaïeken, kiezels, stone panels en waskommen. Vanuit de fabriek in Indonesië worden de prachtigste natuurstenen producten ambachtelijk gecreëerd, waardoor elk project een gegarandeerd succes wordt. STABIGO biedt tijdloos design met een unieke, natuurlijke uitstraling die past bij elke leefruimte. Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment en vraag het inspiratieboek aan of neem direct contact op!

Bij STABIGO wordt gestreefd naar een hoog niveau van klanttevredenheid. Daarom wordt uitsluitend samengewerkt met zorgvuldig geselecteerde dealers die dezelfde visie delen op het gebied van kwaliteit, service en duurzaamheid.

Stabigo bezit geen eigen showroom maar het is wel mogelijk om verschillende partijen tegels te bekijken in hun magazijn.

Adres

Herrestraat 16, 3294 Diest, België

The-mosaic-factory_merk

Terre d’Azur Showroom

Het verhaal achter Terre d’Azur is een reis door Zuid-Europa. Het merk ging op pad langs stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes, op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken. Deze fabriekjes zijn moeilijk te vinden op internet of beurzen, omdat ze alleen op de lokale markt actief zijn. De term “fabriek” geeft een te modern beeld van de bijna middeleeuwse manier waarop ze nog steeds werken. Kortom, dit zijn tegels waarvoor al gauw de woorden ‘authentiek’ en ‘eerlijk’ worden gebruikt. Dit is precies de sfeer die Terre d’Azur aan haar tegellijn wil geven.

Heb je een mooi artikel van Terre d’Azur op onze website gezien of wil je gewoon eens langs komen om een kijkje te nemen? Neem dan even contact met ons op en wij maken een afspraak voor je.

Adres

Canadabaan 7C, 5388 RT Nistelrode, Nederland

Showroom-019-1-2048x1084

Meer weten over een specifieke merk? Klik op onderstaande button.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van mozaiektegel.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 55 reviews.
Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account