Mozaiektegels Retourneren

Mozaiektegels Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, dit is aanzienlijk langer dan het wettelijk termijn. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar Mozaiektegel.com zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mozaiektegel.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je jouw retour aan te melden door te mailen naar klantenservice@mozaiektegel.com. Vermeld in je mail het order nummer, het product of de producten die geretourneerd worden en jouw eigen gegevens.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is. Doorgaans staat het bedrag vervolgens binnen drie werkdagen terug op jouw rekening (deze drie dagen kunnen dus nog bovenop de 14 dagen komen).

Gelieve ten alle tijden het retourformulier bij te voegen.


Retourzenden

Indien je iets retour wilt sturen dien je het product of de producten zoveel mogelijk in de originele verpakking of als dat niet kan op een andere manier te verpakken en dit te verzenden naar:

Wizkom – p/a Magazijn Mozaiektegel.com
Hoge randweg 13
5408 NB Volkel

Wanneer het product bij ons binnen is gekomen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening worden bijgeschreven.


Uitzonderingen

Wij willen je er op wijzen dat een aantal producten worden uitgesloten van de wettelijke recht op retour; Voor maatwerk, monsters of voor een product met een ander duidelijk persoonlijk karakter; Voor producten die snel kunnen bederven of verouderen.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van mozaiektegel.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 58 reviews.
Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account