The Mosaic Factory

Al meer dan 25 jaar lang is UCI Ceramics International B.V. de expert in het produceren en distribueren van glas- en keramische mozaïektegels.

Alle collectie van The Mosaic Factory zijn geproduceerd volgens hun eigen specificaties en hoge standaarden. Wij als mozaiektegel.com staan hier volledig achter en weten dat deze fabrikant hun hoge kwaliteit altijd zal waarborgen. Dit is dan ook de reden dat wij de mozaiek tegels graag aan onze klanten aanbieden. Wij staan nauw in contact met deze leverancier, waardoor wij alle antwoorden op specifieke productvragen vrijwel direct kunnen geven. Daarnaast is het mogelijk om tegels van The Mosaic Factory te bekijken in hun showroom.

Onder de geregistreerde merknaam TMF©  (The Mosaic Factory) wordt de collectie in meer dan 30 landen wereldwijd verkocht.

De showroom, en tevens het hoofdkantoor vindt je in Nistelrode. Daarnaast kent UCI een kwaliteits en sourcing kantoor, deze is gevestigd in Singapore.

Missie The Mosaic Factory

”Projecten nog mooier en onderscheidender maken met betaalbare kwalitative mozaiek tegels”.

Visie The Mosaic Factory

”We willen onze klanten succesvol laten slagen door de interieur trends nauwgezet te volgen en deze trend collecties in vorm, kleur en materiaal aan te bieden”.

Omdat UCI, ofwel TMF enkel exclusief  aan geselecteerde dealers levert, zal je hun producten nooit vinden op onbetrouwbare websites. Het bestellen van mozaiektegels via onze webshop is dan ook geheel veilig.

The-mosaic-factory_merk
The-mosaic-factory_merk
The-mosaic-factory_merk

Klik op de onderstaande button om het aanbod van The Mosaic Factory te bekijken of meer informatie te bekijken over de showroom.

Inloggen

Nog geen account?

De waardering van mozaiektegel.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 55 reviews.
Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account