Wizkom Shops Mozaiektegel.com

€10 Cashback verdienen op jouw order?

Doorloop de volgende stappen en je ontvangt van ons direct €10 terug op jouw order!

  • Een foto van de tegels geplaatst in jouw ruimte
  • Een review op het door jou bestelde product
  • Een review op Webwinkelkeur

Makkelijk toch? Stuur ons een mailtje met:

  1. minimaal één foto (vereisten voor de foto’s hieronder)
  2. dat je de reviews geschreven hebt
  3. Jouw gegevens (inclusief order nummer)

Wij controleren de foto en de reviews, zijn ze goed? Dan krijg je binnen 10 werkdagen €10 teruggestort op hetzelfde account als waarmee je de bestelling geplaatst hebt (dit kan jouw bankrekening, PayPal of Credit Card zijn).

Vereisten voor de foto’s

Maak een foto van de tegel geplaatst in jouw huis, dus in jouw keuken, badkamer, hal, toilet, sauna, zwembad of … etcetera. Maak een foto van hoe de tegel er uit ziet, zodat wij deze foto bij het product kunnen plaatsen. Zo krijgen andere mensen een beter beeld van de tegel. De foto moet van HD kwaliteit zijn en het moet een liggende foto zijn, zoals het voorbeeld hieronder.

Mozaiek in keuken

Regels voor de reviews

Je dient een review te schrijven voor het product en voor Webwinkelkeur. Voor het product dien je in onze website jouw product naam of product code op te zoeken in de zoekbalk bovenin. Schrijf een persoonlijke en eerlijke review.

Voor Webwinkelkeur ga je naar de pagina van Mozaiektegel.com op Webwinkelkeur, daar klik je rechtsboven op het roze “Deel uw ervaring”. Daar schrijf je wederom een persoonlijke en eerlijke review. Na het schrijven dien je de review te bevestigen in jouw mail.

Wij controleren of beide reviews online staan.

Stuur ons een mail

Stuur een mail naar klantenservice@wizkom.nl met onderwerp “Cashback“. Deze mail dient het volgende te bevatten:

  • De foto(‘s)
  • Jouw gegevens (inclusief jouw ordernummer)
  • De bevestiging dat je de reviews geplaatst hebt

Wij controleren jouw mail, voldoet alles aan de eisen? Dan krijg jij van ons €10 cashback.

Regels van deze actie

Minimaal 45 dagen nadat je de aankoop gedaan hebt. De tegel moet namelijk geplaatst zijn, maar we willen ook voorkomen dat je de €10 cashback vraagt en vervolgens de tegels retourneert. Heb je jouw order al langer geleden geplaatst? Dan mag je nog gewoon deelnemen aan deze actie. Er geldt alleen een minimale periode die ertussen dient te zitten, geen maximale.

 

© 2020 - Mozaiektegel is een handelsnaam van Wizkom Shops - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom krijgt van haar klanten een 8,5/10 gebaseerd op 478 stemmen